LETTER GROOTTE

TEMPLATE KLEUREN

LAYOUT
Printercartridges te duur?

Wees slim en vul na vanaf 3,50 Euro. Klaar terwijl u wacht. U bespaart tot 80% aan printkosten.Ook voor tonersnen nieuwe goedkope originele cartridges!!!

Bespaar tot 80% op je printkosten

Wij hebben enkele tips voor u op een rijtje gezet om uw printkosten te verlagen. Dit kan wel tot 80% op uw huidige printkosten besparen.

Bestel of hervul nu ook voordelig toners voor uw laserjet!
AANBIEDING !!! Samsung 300 serie's compatible toners 20% korting
Aanbieding: 15% korting op alle hp 363 cartridges
Aanbieding: Canon cartridges hervullen 20% korting

Wij hervullen al uw canon cartridges met 20% korting

Nieuwsbrief voorwaarden

Algemene voorwaarden Cartridgeminuut -nieuwsbrief

1. Uw gegevens zullen niet aan derden beschikbaar worden gesteld, maar alleen worden gebruikt om u op de hoogte te houden van het laatste nieuws en aanbiedingen van Cartridgeminuut d.m.v. een internetnieuwsbrief.

2. Cartridgeminuut , en de door haar ingeschakelde hulppersonen en/of derden zijn niet aansprakelijk voor enige schade, direct en/of indirect die voortvloeit uit of op enige andere wijze verband houdt met deze actie.

3. Cartridgeminuut kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gehouden voor het onjuist verzenden, ontvangen of verwerken van de upload en e-mailberichten.

4. Acties zijn geldig zolang de voorraad strekt tenzij anders vermeld. Model- en prijswijzigingen voorbehouden. 

5. U kunt zich op elk moment afmelden voor de nieuwsbrief door in de nieuwsbrief op de hyperlink te klikken in de nieuwsbrief.

Over ons

Het productie proces

Bijvullen of industrieel hervullen: Bijvullen kan iedereen, ook u kunt dit thuis doen. (Uiteraard hebben wij ook hiervoor de passende materialen en inkten). De cartridgeminuut hervult een inktpatroon op industriële wijze.

broder

Visuele controle

Wij kijken naar de buitenkant en zien dan het merk en typenummer. Ook kijken we of de elektronica en de printkop (printhead) onbeschadigd is.

Reiniging

Na een echte test in de printer/testapparatuur met name bedoeld om de elektronica te testen wordt de patroon volledig leeg gemaakt met behulp van een speciale machine. Alle restanten van de inkt worden hierdoor grotendeels verwijderd Er volgt een schoonmaakproces: de patroon wordt in speciale apparaten, gewassen, gespoeld en gedroogd. ook het belangrijkste onderdeel van de inktpatroon wordt hierdoor gereinigd: de printkop of printhead

Machinaal hervullen

Nadat de inktpatroon volledig gedroogd is (dit weten we aan de hand van het ledige gewicht van de patroon) wordt deze machinaal gevuld. De vulmachine creëert een vacuüm, waardoor alle lucht verwijderd wordt. In plaats van lucht, wordt de patroon gevuld met inkt. Hierdoor wordt in veel gevallen bereikt dat er minimaal dezelfde hoeveelheid inkt als in een originele inktpatroon komt en in de meeste gevallen vaak meer, zelfs vaak de dubbele hoeveelheid.

Speciale inktsoorten

De inkt die wij gebruiken (Moorim inkt: kwalitatief hoogwaardige inkt, ontwikkeld in de Verenigde Staten) is specifiek afgestemd op deze inktpatroon, dat wil zeggen dat er voor bijna iedere inktpatroon specifieke en andere inkt bestaat, welke wij dan ook inzetten. Onze ervaring leert dat dit de beste resultaten geeft

Het testen van de inktpatroon

Vervolgens wordt de inktpatroon getest en wel op een echte manier. Hiervoor gebruiken wij dezelfde tester als bij u thuis, namelijk een printer. Is de testafdruk oké (en dat zien we aan een scherpe tekstafdruk waarbij alle drie de basiskleuren inkt, te weten: Cyan, Magenta en Yellow goed en helder worden weergegeven) dan mag de inktpatroon pas verder afgewerkt worden en is daarna geschikt voor de verkoop

Wij hervullen

Dus enkel en alleen de inktpatronen waar de printkop op aanwezig is. Dit zijn de volgende merken: Hewlett, Packard, Lexmark, Canon, Dell, Epson, Xerox en Brother enzovoort

De voordelen op een rijtje:

  • Kwaliteit Snelheid en service
  • Voordelig (u bespaart 80%)
  • Milieuvriendelijk