LETTER GROOTTE

TEMPLATE KLEUREN

LAYOUT
Printercartridges te duur?

Wees slim en vul na vanaf 3,50 Euro. Klaar terwijl u wacht. U bespaart tot 80% aan printkosten.Ook voor tonersnen nieuwe goedkope originele cartridges!!!

Bespaar tot 80% op je printkosten

Wij hebben enkele tips voor u op een rijtje gezet om uw printkosten te verlagen. Dit kan wel tot 80% op uw huidige printkosten besparen.

Bestel of hervul nu ook voordelig toners voor uw laserjet!
AANBIEDING !!! Samsung 300 serie's compatible toners 20% korting
Aanbieding: 15% korting op alle hp 363 cartridges
Aanbieding: Canon cartridges hervullen 20% korting

Wij hervullen al uw canon cartridges met 20% korting

Cartridge bijvullen vanaf 3,50

broderWij hebben enkele tips voor u op een rijtje gezet om uw printkosten te verlagen. Dit kan wel tot 80% op uw huidige printkosten besparen. Heeft u hierna nog verder vragen dan kunt ons altijd tijdens onze openingstijden bereiken. U kunt natuurlijk ook een email verturen via onze contactformulier onder het knop contact.

 

 

 

 

 

Zwart-wit of in kleur printen

Zelfs als je zwarte tekst afdrukt, gebruik je de kleurencartridges om het zwart nog zwarter te maken. Om dit te vermijden, dient men in de instellingen van de printer te veranderen zodanig dat de printer enkel zwart-wit en grijstinten afdrukt.

Kies voor een gescheiden inktsysteem

Tussen de inktjetprinters kunnen we een onderscheid maken tussen printers waarbij de cartridges gescheiden zijn en printers waarbij de kleuren ondergebracht worden in één cartridge. Heeft u een printer met slechts één cartridge (voorbeeld Lexmark), dan dient men deze te vervangen zodra één van de kleuren op is. Kies daarom bij de aankoop van een nieuwe printer voor een gescheiden inktsysteem zodat u geen nodige onkosten maakt in het voordurend vervangen van cartridges.

Voorkom een misdruk

Hoe meer misdrukken, hoe meer geld u kwijt speelt. Afdrukken kosten geld. Bekijk daarom eerst een afdrukvoorbeeld op het scherm vooralleer u het printen start.

Goedkope printers, dure inktcartridges

Uit ervaring leert men dat een goedkope printer meestal duurder is in de aanschaf van de inktpatronen omdat ze meestal niet met een gescheiden inktsysteem werken. Ook zijn de inktpatronen kleiner als bij een duurder model waardoor men deze regelmatig dient te vervangen. Toch zijn de inktpatronen niet veel goedkoper dan die van een duurder formaat.

Selecteer pagina's

Indien men slechts een aantal pagina's van een document nodig heeft, kan u best niet het ganse document afdrukken. U kan bijvoorbeeld ook een bepaalde foto of grafiek in een document selecteren en alleen deze selectie laten afdrukken. Klik met je rechtermuisknop op de foto. Druk op "afprinten". Wil men echter een klein stukje tekst afprinten (tekst selectie), dan kan dit ook. Selecteer het stuk tekst en druk op "printen". De printer staat standaard ingesteld op "alle pagina's" afprinten. Klik nu het vakje "selectie" aan en klik op "printen". Nu wordt enkel de selectie afgedrukt.

Het printen van webpagina's

Naar mijn verwachtingen, is er tot nu toe niemand in geslaagd om een webpagina op een deftige manier afgeprint te krijgen. Stukken tekst verdwijnen, beelden die als donkere vierkanten worden afgedrukt, frames die verschijnen enz. Wil men dit vermijden dan kan dit met het programma van PrintWhatYouLike. Vul de website in die u wilt afprinten en uw pagina komt correct uit de printer gerold.

Gebruik van het reinigingsprogramma

Via de meegeleverde software, kunt u het reinigingssysteem installeren op de computer. Regelmatig reinigen van uw printer voorkomt verstoppingen maar deze procedure vergt veel inkt en dus geld. Normaal heeft elke printer een zelfreinigingsysteem waardoor u het programma niet dient te gebruiken. Is een inktpatroon toch verstopt, dan is het meestal tijd om het inktpatroon weg te gooien (bij navulling).

Verander de instellingen van uw printer

Uw printer gebruikt automatisch de standaardinstellingen indien u deze niet gewijzigd heeft. Verander de instellingen van uw printer van standaard naar snel (of concept). U brengt de kwaliteit van uw afdruk naar omlaag maar u bespaart wel enorm in inkt. Indien u enkel tekst of standaard grafieken dient af te drukken, kan u deze functie gebruiken. Voor rapporten en foto's kan u de instellingen tijdelijk terugzetten om de kwaliteit te verhogen.